PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE - Portal


Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma...
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

Тражи
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» ROZENKOLINS Agapornis Roseicollis
Thu 28 Sep 2017, 21:11 by Mario94

» GLOSTERI kanarinci
Fri 08 Sep 2017, 15:42 by gasa ns

» prodajem gloster kanarince
Fri 08 Sep 2017, 15:40 by gasa ns

» CARDUELIS CARDUELIS x CARDUELIS CANNABINA
Mon 17 Jul 2017, 16:00 by Toni Gorgiev

» Grmuse....
Sat 20 May 2017, 02:14 by bozinke

» Sta da radim ???? Pomoc
Thu 18 May 2017, 10:07 by mostari

» Inkubator za 200 kokošijih ili 500 prepeličijih jaja
Sat 13 May 2017, 16:07 by farma-pticica

» Prodajem kvalitetne kaveze za 480 japanskih prepelica
Sat 13 May 2017, 15:58 by farma-pticica

» MOJE PTICE (CARDUELIS CANNABINA)
Tue 02 May 2017, 17:30 by Toni Gorgiev

Affiliates
free forum

KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA
Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan
Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi udruženja dobijaju specijalnu dozvolu za pisanje u temama o udruženju pa na taj način svako može da daje svoje predloge i aktvino učestvuje u radu udruženja. Člansku kartu i ostale bitne dokumente dobijate na kućnu adresu ili kod lica koja su zadužena za vaše mesto, sastanci udruženja održavaće se preko neta ili na drugi način u zavisnosti od potrebe. Cilj je da svi mogu aktvino da se uključe u rad udruženja, da odmah budu upoznati sa svim dešavanjima i akcijama udruženja a da pritom ne zanemaruju svoje svakodnevne obaveze. Naravno da ni druženje neće izostati od strane udruženja biće sprovedene akcije u cilju upoznavanja i druženja svih članova.

PRVI KORAK ka članstvu u udruženju je da se pronalazite u ciljevima udruženja, sem odgajivača PPFE, kanarinaca i hibrida naše udruženje okuplja i ljubitelje prirode, zaštitnike životinja, lica koja se bave proučavanjem i posmatranjem ptica, prikupljaju i pišu tekstove o pticama, odnosno sve one koji žele da pomognu u zaštiti proučavanju i odgoju ptica i doprinesu dobrobiti ptica a svakom je omogućeno da u skladu sa svojim interesovanjima učestvuje u radu udruženja.

Ciljevi  Udruženja su legalizacija odgoja ptica pevačica faune Evrope u Srbiji popularizcija odgoja, podizanje svesti kod dece i graђana kroz razne edukacije, tribine i TV emisije radi dobrobiti ptica, i poboljšanje odnosa ljudi prema pticama pevačicama. "PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE" se zalaže za rešavanje problema ptica pevačica na teritoriji cele Srbije, zaštite hranilišta, staništa i mesta gdе se ptice gnezde u periodu razmnožavanja, za zbrinjavanje povređenih divljih ptica i siročadi, njihovo lečenje i vraćanje u prirodu,kao i za otvaranje prihvatilišta za ptice pevačice, u kojima će deca, mladi i svi građani moći da uče o pticama a i budu u neposrednom kontaktu sa njima.

DRUGI KORAK je popunjavanje pristupnice, originalnu pristupnicu možete preuzeti ovde:


[You must be registered and logged in to see this image.]


Molimo Vas da čitko popunite sve podatke koji se od vas traže. Potpis je obavezan.

Članarina za 2014 godinu  je  1000 dinara, nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.

članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04
Svrha uplate UPLATA ČLANARINE ZA 2014 godinu.


Potpisivanjem pristupnice, uplatom članarine i slanjem na navedenu adresu postajete član udruženja a članska karta vam se šalje preporučeno poštom na kućnu adresu.

STARI ČLANOVI UZ DOKAZ O UPLATI(UPLATNICU) ŠALJU I ČLANSKU KARTU NA OVERU U SEDIŠTE UDRUŽENJA ( MOŽE I VIŠE LICA U JEDNOJ KOVERTI RADI SMANJENJA TROŠKOVA SLANJA) adresa UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
Ukoliko niste blagovremeno izmirili članarinu za predhodnu godinu tek nakon uplate obe članarine biće overena članska karta za obe godine( nema preskakanja godine sem u situaciji kad član pismenim putem to zatraži o čemu će odlučivati OU Udruženja ali mu se predhodno članstvo neće računati i gubi pravo na pomoć za predhodni period) s tim da do momenta uplate nemate privilegije člana, što znači da do 01.03.2013. godine morate uplatini 1600 dinara odnosno 2000 nakon tog datuma.

Comments: 0
Statistics
Имамо 3115 регистрованих корисника
Нај новији регистровани члан је Pticar Sumadije

Наши корисници су послали укупно 34553 чланака in 1591 subjects
форум
Ко је тренутно на форуму?
Укупно су 20 корисника на форуму :: 0 Регистрованих, 0 Скривених и 20 Госта :: 2 Bots

Нема

Највише корисника на форуму икад било је 97 Дана Tue 14 Jan 2014, 22:41